Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Τομείς εξειδίκευσης

Κορυφαίες υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις

01 Επισκευές Ταμειακών Μηχανών

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στον τομέα των ταμειακών συστημάτων επισκευάζουμε όλων των τύπων τις ταμειακές μηχανές εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

02 Επισκευές Υπολογιστών

Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptop, server.Εγκαθιστούμε λογισμικά υπολογιστών σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Πραγματοποιούμε ανάκτηση δεδομένων σε χαλασμένους δίσκους με όλες τις προδιαγραφές για την καλύτερη ασφάλεια των αρχείων σας.

03 Επισκευές κινητών συσκευών

Δωρεάν έλεγχος της συσκευής σας.

Επισκευή κινητών τηλεφώνων android, iphone, αλλαγή οθονών, διόρθωση λογισμικού και back up.

Εγκατάσταση εφαρμογών και μεταφορά αρχείων.

04 Εγκατάσταση Δικτύων

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου εγκατάσταση δικτύων έπειτα από ενδελεχή μελέτη και καταγραφή των αναγκών του πελάτη.

05 Παροχή Ενέργειας

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της εταιρείας ΗΡΩΝ και  μπορούμε να σας δώσουμε λύση για τις ανάγκες του ρεύματος στην επιχείρηση ή το νοικοκυριό σας.

06 Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πληθώρα έτοιμων template που έχουν δημιουργήσει επαγγελματίες ανά το κόσμο . Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο template που θα περιέχει όλα τα στοιχεία που θεωρούνται σημαντικά για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Καλέστε μας

+30 211 411 20 29

E-mail

info@tameiosoft.gr

© 2021 Developed by ESHOP.team