Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Ολοκληρωμένες Λύσεις Επιχειρήσεων

Τεχνολογία από το μέλλον μόνο για εσάς!

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ταμειακών συστημάτων και αναλώσιμων υλικών. Είναι εξειδικευμένη στο χώρο των πωλήσεων ταμειακών μηχανών, ζυγαριών, προγραμμάτων παραγγελιοληψίας, προγραμμάτων μηχανογράφησης, φορολογικών μηχανισμών με αποκλειστικό αντικείμενο να προτείνει και να υλοποιεί ολοκληρωμένες σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματία και κάθε μορφής επιχείρησης.

Με την απαιτούμενη τεχνογνωσία που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης, είτε με επίσκεψη στο χώρο σας, είτε με άμεση τηλεφωνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση. H εταιρεία μας διαθέτει επιμέρους προϊόντα (εκτυπωτές, ετικετογράφους, φορητά τερματικά κ.ά.) όπως επίσης αναλώσιμα είδη (μελανοταινίες, χαρτοταινίες, toner, ανταλλακτικά ταμειακών μηχανών και ζυγαριών κ.ά.).

Σας δίνουμε την προσοχή που σας αξίζει.

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των ταμειακών συστημάτων, η εμπειρία μας και η εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας αποτελούν εγγύηση και μας δεσμεύουν στο να συνεχίσουμε να δίνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε επιχείρηση.

Ζητήστε μια δωρεάν
αξιολόγηση αναγκών.

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ταμειακών μηχανών, προγραμμάτων μηχανογράφησης, αναλωσίμων και άλλων ειδών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας , θα δώσει την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες, της επιχείρησής σας.

Δωρεάν αξιολόγηση τώρα

Hardware

Ταμειακά συστήματα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, barcode scanner, επαγγελματικοί ζυγοί κ.α.

Software

Προγράμματα εμπορικής διαχείρισης, λογιστικής διαχείρισης, για δεκάδες κάθετες αγορές. Εφαρμογές εντατικής λιανικής.

Αναλώσιμα

Χαρτοταινίες ταμειακών μηχανών, θερμικών εκτυπωτών, P.O.S., ετικέτες ζυγών και εκτυπωτών barcode, ετικέτες ετικετογράφων, ετικέτες dymo, toner και μελάνια για όλους τους εκτυπωτές κ.α.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop βάσει των αναγκών σας στις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες της αγοράς.

Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Αντιπρόσωποι της εταιρείας Ήρων, με λύσεις για επιχειρήσεις και σπίτια.

Service

Service ταμειακών μηχανών, εκτυπωτών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών συσκευών, tablet κ.α.

Καλέστε μας

+30 211 411 20 29

E-mail

info@tameiosoft.gr

© 2021 Developed by ESHOP.team